Kvinnor i Nätverk

Event

Se på Jesus

  • Datum: 14. maj 2016
  • Tid: 11:00
  • Plats: Alingsås
  • Plats: Korskyrkan Alingsås

Kvinnor i Nätverk kommer att arrangera en kvinnokonferens i Maj 2016. Ingenting kan vara viktigare än att fästa sin uppmärksamhet på Jesus. Han är centralgestalten. Han är värd vår kärlek och beundran. Jesus är den ende som kan förvandla ett människoliv.

Våra talare under denna helg kommer att inspirera och betjäna dig. Vår önskan är att din kärlek till Jesus skall växa och att du skall åka hem med ett brinnande hjärta för honom. I Jesu namn finns kraft att hela det det som gått sönder i våra hjärtan.

Lyfta oss in i det som är större fylla oss med tro och förväntan.
Välkommen till en helg vid Jesu fötter.

Medverkande:

Elin Linde Fagerbakke:
Grundare för Kvinner i Nettverk Norge. Året som gick firade Nätverket 25 års jubileum. Elin är en anlitad förkunnare både på kvinnokonferenser och i olika församlingar. Hon förmedlar ett inspirerande och uppmuntrande budskap, och hennes egen starka gudsrelation lyser igenom i hennes förkunnelse. Elin är en gudskvinna som har ett stort hjärta för att se andra blomma.

Annie Schaug:
Annie är en efterfrågad talare i Norge. Hon är en av Nätverkets ”egna”, nära sammankopplad med visionen att lyfta och betjäna kvinnor i hela Norden. Annie har ett starkt vittnesbörd om hur hon mötte Jesus under en tid då ockultismen hade ett grepp om hennes liv. Hon berättar om hur Jesus satte henne fri.

Eva Marklund som ansvarar för Kvinnor i Nätverks arbete i Sverige. Eva arbetar som pastor i Korskyrkan Alingsås tillsammans med sin man. Eva undervisar och predikar i sin egen församling men också på olika platser i Norden dit hon blir kallad. Eva brinner stark för lovsång och tillbedjan och skriver egna sånger som spelats in på CD.

Margareta Linde’h en kvinna som hela sitt liv levt och verkat för att lyfta kvinnors tro på Herrens möjligheter. En erfaren brinnande kvinna full av kärlek till Jesus och passion för andra. Margareta arbetar nära Eva som en av Kvinnor i Nätverks visions bärare i Sverige.

Lovsångare från Alingsås kommer att leda lovsången. Eva Marklund kommer också att sjunga vid några av mötena.

Tider:

Lördag 14 Maj

Möte 11.00

Lunch 13.00

Information om

Kvinnor i Nätverk Sverige 14.00

Möte 15.00

Fika 17.00

Möte 18.00

Söndag 15 Maj

Gudstjänst 11:00

Anmälan till kvinnorinatverk.sverige@gmail.com

Kostnader:
Konferenspaket Lunch och Fika 200:-
Betalning till: SNB/Kvinnor i Nätverk Plusgiro 116 68 41-5

Boende i Alingsås
Bokas enklast på nätet.

First Grand Hotell

Lilla Hotellet

Vandrarhem Plantaget

Promenadavstånd

Hjälmareds vandrarhem

Bilavstånd