Kvinnor i Nätverk

Nyheter

Kvinnodag i Korskyrkan Alingsås, Inta din plats

Denna kvinnodag var ett samarrangemang mellan Korskyrkan Alingsås och Kvinnor i Nätverk. 

Vi startade kl 17 med en god måltid som tillagats av vår duktiga manliga kock Hans Marklund. Underbar gemenskap vid borden som gav en förberedelse för mötet på kvällen. Visionen för denna dag var att mera tydligt lyfta fram Kvinnor i Nätverk Sverige. Eva Marklund och Margareta Linde’h som tagit över stafettpinnen och arbetar vidare med visionen presenterades.

Dom var också dagens talare. Inta din plats var utmaningen denna dag. Eva talade om att en bit ivåra liv kan fattas eller tagits ifrån oss. Budskapet var att Herren kan lägga biten på plats idag så att vi kan bli hela. Kvinnorna fick även en utmaning att identifiera sitt uppdrag och inta den plats Herren har för var och en. Margaret talade full av inspiration och tro över att inta sin plats och våga tro Gud att han använder oss om vi vågar anta utmaningen och gå.

Magnus och Terese Axelsson ledde lovsången denna dag. Underbara tjänare som har Sverige och väckelse i landet på sitt hjärta. Många blev betjänade med förbön och Gud mötte kvinnornas hunger. Tacksamma och uppfyllda avslutade vi denna lyckade dag.

Tyck till